Juha Korhosen politiikkasivut

Vapauden liitto tuo muutoksen puoluepolitiikkaan

Vapauden liitto tuo muutoksen puoluepolitiikkaan, minä en missään olosuhteissa olisi siinä mukana jos näin ei olisi. Vapauden liitolla on huippu puheenjohtaja ja puoluehallitus, tiedän että me ehdokkaat saamme tehdä asiat omalla tavalla, niin kuin olemme saaneetkin. Ei minua ole kukaan edes koittanut tulla käskemään tekemään asioita tietyllä tavalla, se on kaikista tärkein asia.

Olen varmaan räväkimmistä päästä ehdokkaista ja jos minua ei tulla toppuuttelee niin tuskin muitakaan ohjaillaan. Muissa puolueissa vellova ryhmäkuri on vakava loukkaus demokratiaa vastaan ja se pitää saada kitkettyä pois. Kansanedustajien pitää saada tehdä päätöksensä ilman mitään painostusta, tulevan eduskunnan pitää puuttua vakavalla otteella tähän muissa puolueissa olevaan ongelmaan. Jos saamme perustuslakia rikkovan kansanedustajien painostamisen kitkettyä pois eduskunnasta, jo sillä toimenpiteellä saamme poliittisen kentän terveemmäksi. Kansanedustajia painostavat tahot pitää tuomita, olkoot ne sitten puoluejohtajia, tai ketä hyvänsä, ei kiinnosta.

Ei voi olla niin, että puoluejohtajat tai hyvävelikerhot saa julkisesti rikkoa lakia tai jopa perustuslakia, vain sen takia että "näin on aina tehty". Nyt on tärkeää saada painostuksesta vapaa eduskunta istumaan seuraavaksi vaalikaudeksi.

Jos annatte äänenne minulle, niin tulen ajamaan tätäkin asiaa hyvin voimakkaasti eduskunnassa, minulla riittää siihen pokka!

Olen ehdolla uudellamaalla numerolla 453

Jaa:
Jaa: