Juha Korhosen politiikkasivut

Terveydenhuoltoon tarvitaan miljardi panostukset!
Terveydenhuoltoon tarvitaan miljardi panostukset!
 
"Sanna neuvotteli 20 tuntia putkeen" kirkui otsikot kun elpymispakettia rakennettiin, mikähän se lopputulos olisi ollut jos Sanna olisi neuvotellut 30 tuntia, todennäköisesti moninkertainen euroissa laskettuna, ehkä 15-20 miljardia euroa, nyt "selvittiin" alle kympillä.
 
Suomi on täysin rähmällään Brysselin edessä, mitä tahansa EU keksii niin Suomi maksaa ja hyväksyy. Jokainen eduskuntapuolue on hyväksynyt asian että EU kertoo, Suomi toteuttaa, miksi ihmeessä? Meille kerrotaan että olemme itsenäinen maa, mutta silti nykyisten poliitikkojen suusta toistuu lauseet "koska suomen asema nyt on vaan tämä".
 
Minulle on itsenäisyys sitä, että teen täysin omat päätökset, eikä niitä kukaan tule sanelemaan, meidän pitää muuttaa ihan aluksi käsitys siitä, että Suomen pitää olla rahoittamassa Euroopan unionin maiden halpaa elämistä. Kun EU:sta kerrotaan, että nyt Kreikka tai joku muu halvanelämisen maa tarvitsee rahaa, on siellä Persujen, Demareiden, Kokoomuksen, Kristillisten, RKP:n, Vasemmiston, Keskustan jne kädet jaa napilla, kaikilla puolueilla on kauhea vimma työntää rahaa sinne ja laina rahalla luonnollisesti rahoitamme tämän.
 
Sitten kun pyydetään esimerkiksi SUOMEN terveydenhuoltoon rahaa, kaikki edellä mainitut puolueet levittelee käsiä ja kysyy "mistä rahat". Minä en voi päätyä mihinkään muuhun lopputulokseen kuin siihen, että nykyiset poliitikot halveksivat suomalaisia ja tämän kerron mielelläni eduskunnassa suoraan heille päin naamaa, koko neljän vuoden ajan jos minut sinne äänestätte, tämä on lupaus.
 
Terveydenhuolto (vanhustenhoiva jne) on romahtamassa tai romahtanut, sinne tarvitaan nyt oikeasti valtavasti rahaa, puhutaan miljardeista. Se raha on nyt vaan löydyttävä!
 
Työolot pitää saada kuntoon, eli palkataan lisää henkilöstöä ja palkkaan huomattava korotus, mitään halvempaa ratkaisua siihen ei ole olemassa ja tietenkin koko sote himmeli pitää korjata, raha kyllä löytyy jos tahtoa on. Rahat pitää käyttää Suomalaisiin ja vain suomalaisiin, terveydenhuolto on yksi meidän hyvinvointivaltion ylpeyden aihe ja siihen pitää panostaa. Meillä olisi tälläkin hetkellä ollut käytössä 4-6 miljardia euroa (elpymispaketti) terveydenhuoltoon jos ei oltaisi lahjoitettu niitä Italian taloremonteihin. Nyt laitetaan rahahanat kiinni Brysseliin ja jokainen euro suomalaisiin, mikään muu ei käy!
 
Olen ehdolla uudenmaalla numerolla 453
Jaa:
Jaa: