Juha Korhosen politiikkasivut

SUOMALAISET TARVITSEVAT APUA
Tässä kun seuraa medioita ja somea, niin yksi asia loistaa poissaolollaan, missä on otsikot "SUOMALAISET TARVITSEVAT APUA"?
 
Suomalaisista on tehty roskakansaa, nykyisiä poliitikkoja ei kiinnosta pätkän vertaa miten suomalaisilla menee, poliitikkojen katse on jumittunut mielistelemään Brysseliä ja Yhdysvaltoja. Rahaa syydetään Etelä-Eurooppaan ja oppositio johtaja Riikka Purra buustaa asiaa kertomalla, että Eu tuo turvallisuutta. Miettikää, oppositio tukee tätä rahan jakamista Brysseliin ja kyllä, ne on juuri niitä rahoja mitä teiltä verotetaan. Minun järkeni sanoo että juuri niillä teidän rahoilla pitäisi tätä "hyvinvointivaltiota" pitää pystyssä ja kehittää, eikä rahoittaa Etelä-Euroopan halpaa elämistä.
 
Meillä ei ole suomessa oppositiota, että semmoinen demokratia täällä suomessa.
 
Sanna Marin vie tämän suomalaisvihamielisen älyttömyyden täysin omalle tasolle, hän kävi Ukrainassa ottamassa koskettavat kuvat ja siinä sivussa kertoi, että Suomi voisi lahjoittaa hävittäjänsä Ukrainaan. Pressa ja puolustusministeri oli yllätetty Sannan neronleimauksesta, mutta kasvoilta paistoi lapsen omainen innostus ideasta.
 
En uskalla edes ajatella mitä nämä nykyiset poliitikot seuraavaksi keksivät lahjoittaa suomesta pois, kaikki menee sukkana läpi mitä kukakin keksii ehdottaa. Hallituksen ja opposition rajat on murtuneet ja kilpaa lahjoittaminen maailmalle on saanut "mahtavat" mittasuhteet.
 
Nykyinen eduskunta on koko kautensa ajan toiminut suomalaisvihamielisesti ja muutosta ei ole näköpiirissä viimeisten viikkojen aikana, ikävä ei tule tätä eduskuntaa. Onneksi eduskuntavaalit on tulossa 2.4 ja suomalaiset pääsevät vaikuttamaan äänestämällä. Kannustan kaikkia vahvasti äänestämään muutosta!
 
Jos haluat muutosta, niin äänestä muutosta!
 
Olen ehdolla uudenmaan vaalipiirissä numerolla 453
Jaa:
Jaa: