Juha Korhosen politiikkasivut

Maanpetturit kertovat sinun olevan ”Putinisti” jos ajattelet omaa maatasi

Yhteiskunnan varoilla elätettävät maanpetturit huutavat kitarisat levällään sinun olevan Putinisti jos erehdyt edes ajatella oman maasi asioita. Eli jos nykyjään ajattelet, tai puhut oman maasi asioista olet automaattisesti Putinisti.

Maamme päättäjistä ei kukaan enää aja vain ja ainoastaan Suomen asioita ja tätä maanpetoksellista ajattelua sitten myydään kansalle valtavalla propagandakoneistolla (Yle,HS, Iltapäivälehdet jne) eli ala-arvoisella mediallamme. Putinisti on kuulemma se, kuka ajattelee vain  Suomen ja suomalaisten asiaa. Suomen ongelmat johtuvat juuri tästä, päättäjämme halaavat maailmaa ja ovat unohtaneet sen kaikista tärkeimmän, he ovat edustamassa Suomea eivätkä koko maailmaa, heidän kuuluu ajaa Suomen asioita eikä muiden!

Maanpetturit luovuttavat jopa maamme puolustustarvikkeitamme pois ja nämä samat tyypit kertovat, että meitä uhkaa sota ihan kulman takana. On maanpetoksellista tässä maailman tilanteessa luovuttaa yhtään mitään armeijan varustuksesta pois. Meidän pitää päinvastoin vahvistaa omaa puolustustamme ja se ei vahvistu sillä, että lahjoitamme asetarvikkeita Ukrainaan missä niitä ei edes osata käyttää. Väitän että Suomea puolustetaan paremmin Suomessa kuin Ukrainassa! Olet siis Putinisti jos haluat vahvistaa Suomen puolustusta ja pitää asetarvikkeet Suomessa. Miettikää!

Maamme päättäjien lisäksi on valjastettu ne kaikista yksinkertaisimmat jankuttamaan, että on hyvä rahoittaa muuta maailmaa ja nyt uusimpana, että on hyvä lähettää maamme puolustarvikkeet pois täältä. Meidän maamme rahoista ja aseista on eniten hyötyä Suomessa. Miettikää hetki tätä--> että tämmöistäkin joutuu tänäpäivänä kertomaan porukalle. 

Suomi on ansainnut päättäjät mitkä ajaa vain Suomen asiaa, me emme tästä suosta nouse millään muulla kuin sillä, että maamme saa päättäjät mitkä ajavat vain ja ainostaan Suomen asiaa, eduskuntavaalit on huhtikuussa!

Juha Korhonen

Jaa:
Jaa: