Juha Korhosen politiikkasivut

Iloa, valoa ja vaahtokarkkeja.

Iloa, valoa ja vaahtokarkkeja.

Mediamme näyttää taas omaa surkeuttaan, otsikot huutaa kokaiinibileissä viihtyvälle ”perheenäidille” maineen puhdistusta. Mediamme kertoo tarinan missä Marin on perheineen mennyt nuotiolle grillailee vaahtokarkkeja ja kuin sattumalta Joni perheineen on samalla nuotiolla. Joni perheineen paljastuikin Marinin vanhaksi tutuksi ja taas on some sekaisin Marinista.

Some ei ole suinkaan sekaisin maamme kammottavasta tilanteesta, vaan siitä onko Joni perheineen Marinin vanhoja tuttuja. Olihan ne.

Uniperin miljardien lasku lävähtää veronmaksajien silmille lähiaikoina koko karmeudellaan. Sanna Marin pääministerinä katsoi parhaakseen olla dokaamassa Uniperin neuvotteluiden aikaan, sillä aikaa Saksa marssitti 17 ammattilaista neuvottelemaan asiasta, Suomi laittoi Tytti Tuppuraisen lisäksi neljä virkamiestä neuvotteluihin. Suomelle lävähti lasku ja nyt maksamme Saksalaisten kaasulaskuja ja selitykseksi kerrotaan ”Putinin hyökkäyssota”. Putin oli varmaan se, ketä käski Marinia lähtemään jauhojengin kanssa radalle ja paskat välittämään paljon tämäkin sotku tulee maallemme maksamaan.

Uniperin loppulaskua emme vielä tiedä, mutta jo varovasti arvioiden tulee se maksamaan kymmeniä miljardeja!

Poliitikkomme eivät enää edes esitä välittävänsä tästä maasta, se onkin ainut rehellinen teko mitä ovat tehneet 4-vuoden hallitustaipaleella.

10.9 klo 14:00 osoitamme mieltä Helsingin Narinkkatorilla ja vaadimme Sanna Marinin ja hallituksen eroa. On aikaa toivottaa nämä maanpetoksellisesti toimivat poliitikot hn tuhoomasta tätä maata. Jos olet sitä mieltä että nyt ei kaikki mene ihan Suomalaisten edunmukaisesti niin tule paikalle!

Mielenosoitusta odotellessa voimme seurata ”mediamme” lööppejä mitkä todennäköisesti julkaisee otsikon ja kuvan missä Sanna suuri ratsasta valkoisella ratsullaan kohti Halti tunturia.

Juha Korhonen

Jaa:
Jaa: